Digitaalista sykettä

Digitalisaatio on voimakkain tämän hetkinen teknologian kehitysmuoto, yhä useampi asia tapahtuu verkossa ja digitaalisesti. Robotisaatio, digitalisoituminen ja globalisaatio sekä keinoäly muuttavat työtä. Digitalisaatio vaikuttaa teknologioihin ja liiketoimintaan, niin palveluissa kuin teollisuudessakin. Robotisaatio mahdollistaa joko kokonaan tai osittain automatisoidut prosessit, palvelut ja tuotannon.

Yrittäjä, onko sinulla mielessä yrityksesi prosessien automatisointi? Mitä hyötyä teille on digitalisoinnista? Miten digitalisoidaan? Miten teknologiataidot otetaan haltuun? Miten teknologistumista ja digitalisaatiota johdetaan? Tee alla oleva digitalisaatioon liittyvä KYSELY  ja selvitä mitä vahvuuksia ja kehittämiskohteita yritykselläsi on.

Kysely

Sivuston tarjoavat

Yrityscaset

Tutustu mielenkintoisiin yrityscaseihin.
Videot löytyvät myös YouTube-kanavalta: Työhyvinvoinnin tutkimusryhmä, Tampereen yliopisto.

digisyke

Digitalisaation suunnittelusta

 Mitä yrityksen tulee ymmärtää digitalisointiprosessista Havamax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vainio-Mattila?   Tärkeää on ymmärtää tekniikan ja kommunikoinnin jatkuvan muutoksen tuomat tarpeet järjestelmiin ja ihmisiin. Digitalisaation tulisi auttaa ihmisiä työssään eli …