Onko sinulla mielessäsi liiketoimintaidea, johon kaipaisit sparrausta? Haluaisitko verkostoitua ja pohtia kaupallistamiseen liittyviä kysymyksiä yhdessä muiden, eri alojen osaajien kanssa?

Business Case Clubissa on mahdollisuus kehittää eteenpäin omaan osaamiseen perustuvaa liiketoimintaideaa.  Business Case Clubin sisältö palvelee idean täsmentämistä myös tutkimus- tai projektisuunnitelmaa varten.

Toiminta jatkuu Y-kampuksella keväällä 2018 – aikataulu ja muut tarkemmat tiedot päivittyvät Y-kampuksen sivuille.

 

Business Case Club-toiminnan toteutus vuonna 2017:

Tapaamisissa käsittelemme vaihtuvia, tutkimustulosten hyödyntämistä ja kaupallistamista tukevia teemoja, kuten osaamisen tunnistaminen, idean täsmentäminen, palvelumuotoilu, tuotteistaminen ja markkinointi.

Hyödynnämme Innovaatiokauden moduuleiden sisältöjä, mutta voit osallistua Business Case Clubiin, vaikka et pääsisikään mukaan moduuleihin.

Tärkeää Business Case Clubissa on myös osallistujien muodostama verkosto: ajatusten ja kokemusten jakaminen sekä ideoiden kehittely yhdessä. Business Case Club on avoin kaikkien Tampere3-korkeakoulujen tutkijoille, henkilökunnalle ja myös tutkimustulosten ja innovaatioiden kaupallistamisesta kiinnostuneille maisteriopiskelijoille. Club toimii tarvittaessa englanniksi.

Business Case Club kokoontuu elo-marraskuun aikana yhteensä seitsemän kertaa. Koska tapaamisten teemat tukevat toisiaan, saat parhaan hyödyn, jos osallistut tapaamisiin aktiivisesti.

Tapaamiset syyslukukaudella 2017 (paikkana Y-kampus Keskusta, Tampereen yliopiston päätalo, A0-käytävä)

  • Ti 22.8.   klo 9-11
  • Ti 5.9.     klo 9-11
  • Ti 19.9.   klo 9-11
  • Ti 3.10.   klo 9-11
  • Ti 17.10. klo 9-11
  • Ti 7.11.   klo 9-11
  • Ti 21.11. klo 9-11

 

Business Case Clubiin osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa kehittämään ideaasi yhdessä!

Business Case Club on tarkoitettu tukemaan Tampere3-korkeakoulujen asiantuntijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön, tutkimustulosten hyödyntämistä ja kaupallistamista. Kaupallistamista harkitsevalle ja aloittelevalla asiantuntijalle on tärkeää päästä mukaan toimintaan, joka auttaa systemaattisesti tutkimustulosten pohjalta syntyvien ideoiden kehittelyssä eteenpäin. Sekä vasta-alkajille että liikeideansa kanssa jo pidemmällä olevalle asiantuntijoille vertaisverkostostoista voi olla suuri apu. Business Case Club tarjoaa ratkaisun näihin molempiin tarpeisiin.