Tieto käyttöön – ensimmäinen ohjausryhmätapaaminen

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnalla (VN TEAS) rahoitettujen hankkeiden keskeisenä tehtävänä on tuottaa tietoa yhteiskunnan eri tasojen ja toimijoiden päätöksenteon, tietojohtamisen sekä käytäntöjen kehittämisen tueksi. Tieteellisen tiedon soveltaminen ja hyödyntäminen päätöksenteon tueksi edellyttää “tiivistä vuorovaikutusta tiedon tuottajien ja hyödyntäjien välillä”, kuten tietokäyttöön.fi -sivuilla todetaan.

KOREHA-hankkeen tutkimuskohde – yksilöiden mukautumisvalmiuksien rakentuminen yhteiskunnassa – on luonteeltaan hyvin laaja-alainen ja poikkitieteellinen. Poliittisen päätöksenteon, hallinnon ja kansalaisyhteiskunnan toiminnan näkökulmasta onkin keskeistä, että hankkeessa ollaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa tiedon hyödyntäjien kanssa.

Resilienssipolitiikan osalta keskeinen tiedon hyödyntäjä on hallinto, jonka edustajista myös KOREHA-hankkeen ohjausryhmä koostuu. Ensimmäinen ohjausryhmän ja tutkimusryhmän jäsenten sisäinen tapaaminen järjestetään maaliskuun alussa Helsingissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *