CFP: Miestutkimuspäivät, Helsingin yliopisto, pe 21.8.2020

Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS), Lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus PERLA ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta järjestävät valtakunnalliset Miestutkimuspäivät pe 21.8.2020 Helsingin yliopistolla. Mikäli tapahtumaa ei voida vallitsevasta tilanteesta johtuen järjestää Helsingissä, se toteutetaan verkossa.

Tapahtuma alkaa klo 10.15 yleisesitelmillä. Pääpuhujat ovat Tuija Huuki (Oulun yliopisto), Henri Hyvönen (Helsingin yliopisto) ja Jukka Lehtonen (Helsingin yliopisto). Iltapäivällä järjestetään työryhmiä, joissa tutkijat, jatko-opiskelijat ja graduntekijät esittelevät miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyviä tutkimuksiaan.

Työryhmiin haetaan nyt esitelmöitsijöitä. Tervetulleita ovat kaikenlaiset miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyvät tutkimukset, alustukset, näkökulmat ja puheenvuorot. Esitelmät voivat keskittyä yhtä hyvin teoreettisiin tai metodologisiin kysymyksiin, empiirisiin tutkimustuloksiin tai vaikkapa tutkimussuunnitelman- tai idean esittelyyn. Emme rajaa esitelmäehdotuksia myöskään mihinkään tiettyyn teema-alueeseen, vaan toivomme esityksiä mies- ja maskuliinisuustutkimuksen eri aihealueilta.

Pyydämme lähettämään otsikon ja lyhyen abstraktin (max 300 sanaa) työryhmäesitelmästäsi pe 20.5.2020 mennessä, osoitteisiin henri.t.hyvonen[at]helsinki[piste]fi ja hanna.ojala[at]tuni[piste]fi. Hyväksytyistä esitelmistä ilmoitetaan viimeistään 4.6.2020.

 Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet!

 Tavataan elokuussa Helsingissä!

 

Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS)

Lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus PERLA

Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *