PERLA

 

PERLA on verkostonomainen tutkimuskeskus, jonka strategisesta kehittämisestä vastaa monitieteinen johtoryhmä. PERLAn käytännön toimintaa johtaa tutkimusjohtaja ja teema-alajohtajat (lapsuus, nuoruus ja perhe).


Osoite                                                              PERLA – Lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus 

Linna-rakennus, 5. kerros
Kalevantie 5
33100 Tampereen Yliopisto, postiosoite 33014 Tampereen Yliopisto


PERLAn sähköpostiosoite                         perla@tuni.fi


PERLA Facebookissa ja Twitterissä       Löydät PERLAn myös Facebookista ja Twitteristä.

 


PERLAn sähköpostilista                            PERLAn verkoston oma sähköpostilista: perla-list@uta.fi

Lista on tarkoitettu kaikille lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkijoille, lasten, nuorten ja perheen parissa työtään tekeville tai alasta muuten kiinnostuneille. Lista on valtakunnallinen.

Sähköpostilistalle liittyminen

Lähetä viesti (ei otsikkoa) sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen: listserv@uta.fi. Viestin ensimmäiselle riville kirjoita: SUBSCRIBE perla-list Etunimi Sukunimi . Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi listalle. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa.

Sähköpostilistalta eroaminen

Voit erota listalta lähettämällä viestin (ei otsikkoa) sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen: listserv@uta.fi
Viestin ensimmäiselle riville kirjoita: SIGNOFF perla-list . Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo että sinut on poistettu listalta. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa.