Tutkivan teatterityön keskus

Viestintätieteiden tiedekunta

Esittely

T7 on esittävien taiteiden, kulttuurialojen ja näiden yhteiskunnallisesti vaikuttavan toiminnan tutkimusta Tampereen yliopistossa yhteen kokoava tutkimuskeskus. Sen piirissä toimii kolme tutkimusryhmää: tutkimuksen teemaryhmä Esitys, Ruumiillinen dramaturgia –tutkimusryhmä sekä Tampereen korkeakouluyhteisön kattava Äänentutkimuksen verkosto.

Tutkivan teatterityön keskus T7 perustettiin OPM:n rakenteellisen kehittämisen kolmivuotisella rahoituksella Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksen Nätyn yhteyteen vuonna 2007. T7:stä tuli Tampereen yliopiston laajan organisaatiomuutoksen myötä toinen Viestinnän, median ja teatterin yksikön (CMT) tutkimuskeskuksista vuonna 2011. Tällä hetkellä T7 toimii yhtenä Viestintätieteiden tiedekunta COMSin kuudesta tutkimuskeskuksesta ja vuoden 2019 alusta osana Informaatioteknologian ja viestinnän (ITC) tiedekuntaa.

Kymmenvuotisen toimintansa aikana T7 on saavuttanut arvostetun aseman teatterialan sekä esittävän taiteen teknisten ja sosiaalisten sovellusten tutkimuskeskuksena, ja se on monipuolisen asiantuntemuksensa ansiosta kansainvälisesti tunnettu.

Toimintasuunnitelma 2019-2022

ajankohtaista

Hyvää uutta vuotta 2019!

Vuoden 2019 alusta Tutkivan teatterityön keskus on osa Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekuntaa, joka jakautuu neljään yksikköön. T7 sijaitsee Viestintätieteen yksikössä. Vuoden 2019 alusta  Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto yhdistyvät …

Parkkissointu esiintyy Alakuppilassa torstaina 20.12.2018 klo 18

Parkkissointu esiintyy Alakuppilassa torstaina 20.12.2018 klo 18 ja laulaa ja laulattaa jouluisia lauluja. Parkkissointu on Kuuluva ääni -hankkeen laulukuntoutuksen ryhmä. Monitieteellisessä hankkeessa tutkitaan, voisiko Parkinsonin taudissa yleistä äänenvoimakkuuden heikkenemistä ja …