T7:n toimintasuunnitelma vuosille 2019-2022

T7 tutkii laaja-alaisesti yhteiskunnallisesti vaikuttavan taiteen ja kulttuurin tuottamisen, esittävien taiteiden työympäristöjen ja rahoitusmallien muutoksia sekä kehittää taiteellisen tutkimuksen, taiteentutkimuksen ja kulttuurin monipuolista käyttöä osana yhteiskunnan rakenteita ja terveyshaasteita. Se tukee kansainvälisiä, kansallisia ja alueellisia yhteistyöhankkeita esittävien taiteiden, media- ja terveysalan tutkimuksen, koulutuksen ja ammattiorganisaatioiden kanssa.

Kymmenvuotisen toimintansa aikana T7 on saavuttanut arvostetun aseman teatterialan sekä esittävän taiteen teknisten ja sosiaalisten sovellusten tutkimuskeskuksena, ja se on monipuolisen asiantuntemuksensa ansiosta kansainvälisesti tunnettu.

Keskuksessa tutkitaan ja kehitetään esittävien taiteiden taiteelliseen, tuotannolliseen, tieteellis-metodologiseen ja tekniseen toimintaympäristöön sisältyviä käytäntöjä ja teorioita. Yhteistyöhankkeita toteutetaan esittävien taiteiden ja media-alan yhteisöllisten toimijoiden, korkeakoulujen sekä yksityisen sektorin organisaatioiden kanssa.

https://research.uta.fi/t7-fi/toimintasuunnitelma-2019-2022/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *